Naujienos

Naudingiausių savaitės žaidėjų penketuke – du atstovai

2016 03 28

Naudingiausiu praėjusios savaitės „Tete-a-Tete Casino-LKL“ krepšininku išrinktas 23 metų 191 cm ūgio Utenos „Juventus“ gynėjas Spenceris Butterfieldas, kurio vienos efektyviausių rungtynių garantavo jau trečią savaitės „MVP“ titulą sezone.

Įžaidėjas – #4 Miljanas Pavkovičius (Panevėžio „Lietkabelis“)

Statistika: 15 tšk., 8 rez. perd., 4 atk. kam., 2 per. kam., 24 naud. bal. (Rungtynės prieš Kėdainių „Nevėžį“).

Antrą kartą sezone į geriausiųjų penketuką patenkantis serbas sužaidė antras pagal efektyvumą rungtynes sezone (geriausios – 31 naud. bal.). Paskutiniuose septyniuose mačuose M.Pavkovičius atlieka po 4 ar daugiau rezultatyvių perdavimų, taip užimdamas trečią vietą visoje lygoje (po 5 rez. perd.). Verta pažymėti, jog serbas jau antrose rungtynėse paeiliui pataikė tris tolimus metimus atakuodamas krepšį 100% taiklumu.

Lengvasis krašto puolėjas – #77 Arnas Labuckas (Panevėžio „Lietkabelis“)

Statistiska: 14 tšk., 8 atk. kam., 2 rez. perd., 2 per. kam., 23 naud. bal. (Rungtynės prieš Kėdainių „Nevėžį“).

Taip pat kaip ir minėtasis M.Pavkovičius, A.Labuckas į savaitės geriausiųjų penketuką patenka antrą kartą. Puolėjas sužaidė antras pagal efektyvumą rungtynes sezone (geriausios – 28 naud. bal.). Taip pat A.Labuckas ketvirtą kartą sezone atkovojo 8 ar daugiau atšokusių kamuolių. Puolėjas metė ir pataikė net aštuonis baudų metimus bei perėmė du kamuolius – asmeniškai daugiausiai šiame sezone. A.Labuckas turėjo vos vieną mačą, kai buvo atkovojęs mažiau negu tris atšokusius kamuolius.

2022-2023: